Wij zijn al jaren dealer van Viking schaatsen, het grootste en bekendste merk in de schaatssport. Vrijwel de gehele collectie is bij ons in de winkel te bekijken en de populaire modellen hebben we in alle maten op voorraad. (klik op de foto's voor meer informatie)

Aangezien het aanmeten van een paar schaatsen in onze optiek nauwkeurig moet gebeuren en daar vaak ook andere services bij komen kijken (schoenen modelleren, slijpen etc.) hebben wij geen webshop, wij helpen u graag in onze winkel. Mocht u toch precies weten welk model in welke maat u wilt hebben kunnen wij de schaatsen opsturen. Stuur ons dan even een mailtje via de knop en dan nemen wij contact met u op.

Onze schaatsen worden helemaal gebruiksklaar aan u meegegeven, dus de prijzen zijn inclusief uitgebreide hulp en adviezen met passen, monteren en afstellen van de ijzers, slijpen en eventueel modelleren van thermoplastische schoenen.

Vaste schaatsen, recreatieve noren

De Viking Cruiser serie is een afneembare schaats ideaal voor lange tochten op natuurijs maar ook geschikt voor op de baan. 

Klapschaatsen

Losse schoenen

Onderstellen